TEMAD Yenişehir Şubesi Açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yenişehir temsilciliği, düzenlenen törenle faaliyete geçti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yenişehir temsilciliğinin Yenihal içinde gerçekleşen açılışına ilgi oldukça yoğundu. Açılışa, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye başkan adayları,  Belediye Meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, astsubaylar, çevre ilçelerden gelen dernek üyeleri ve eşleri ile çok sayıda emekli astsubay katıldı.

Açılışta konuşan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen, Türkiye genelinde 96 şubelerinin bulunduğunu, Yenişehir’de ise 3’üncü temsilciliklerini açtıklarını kaydetti.

Derneğin 1983 yılından bu yana hizmet verdiğini belerten Dürgen, “Açılışımıza katılan başta sayın vekilimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Emekli astsubaylar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Türkiye’nin geleceği ve bekası için gece gündüz demeden, yeri geldiğinde denizin altında, yeri geldiğinde Hakkari’nin dağlarında, yeri geldiğinde Zeytindalı harekatında ölümüne yemin etmiş bir meslek grubunun emeklilik hayatında bir araya geldiği ve eşleri ile hayatlarını daha kolaylaştırdığı örnek bir topluluktur. Bugün burada aramızda olmayan şehitlerimiz var. En önemlisi onların bizlere olan emanetleri, yani aileleri var. Gazilerimiz var. İşte Emekli Astsubaylar Derneği bunlara sahip çıkabilmek için dernek çatısı altında faaliyetler göstermektedir. İnşallah temsilcilikteki arkadaşlarımız da örnek hizmetler sunacaklardır” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Tüm gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum. Sizlere de aktif ve faal olacak güzel çalışmalar diliyorum. Biz birlik ve beraberlik içinde güzeliz, güçlüyüz” dedi.

Temsilcilik açılışından sonra, temsilciliğin açılışına katkı koyan Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ile Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e genel başkan Dürgen tarafından plaket takdim edildi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yenişehir temsilciliğini ise Baki Öztürk yürütecek. Yönetimde ise Tahsin Kocabıyık, İmdat Cav, Aytekin Kovanlık ve Nedim Kalkanlı görev yapacak.

   Yenişehir’de emekli astsubay sayısının 60 olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TEMAD Yenişehir Şubesi Açıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.