Teröre Karşı Ortak Tepki

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

img-20161217-wa0000

Önceki hafta İstanbul’da, geçen hafta da Kayseri’de meydana gelen terör olaylarıyla ilgili olarak Yenişehir Belediyesi Meclis salonunda bir araya gelen siyasi partilerin ilçe başkanları yaptıkları konuşmalarda terörü bir kez daha kınadılar.

Toplantıya, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, MHP İlçe Başkanı Celal Çekil, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in konuşmasıyla başlayan toplantı da ilçe başkanları da sırasıyla konuştular. Yapılan konuşmaların ortak noktasında, terörün amacına ulaşamayacağı ve hiç kimsenin yılgınlığa düşmeyeceği ifade edildi.

Gerek İstanbul gerekse bir hafta sonrasında Kayseri’de meydana gelen saldırıların, kanla beslenen şer odaklarınca gerçekleştirildiğini ifade eden konuşmacılar, birlik beraberlik içinde olmanın ve bir bütün halinde teröre karşı çıkmanın önemine değindiler.

Konuşmalarda, terörün amacının korku yaratmak, sindirmek olduğu ifade edildikten sonra bunun karsısında omuz omuza onurlu bir şekilde durmanın önemi anlatıldı ve saldırılarda hayatına kaybeden emniyet güçleri ve Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Teröre Karşı Ortak Tepki
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.