Her zaman hatırlanacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatının son 25 yılını Yenişehir’de geçiren ve uyumlu kişiliği ile herkesin haklı sevgisini kazanan öğretmen arkadaşımız Yağmur Yıldız, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Bir süredir tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden gelen ölüm haberiyle birlikte çöken hüzün, hep sürecek. Geride bıraktığı tüm sevenleri ile mücadele arkadaşları onu hiç unutmayacak ve her hatırladıklarında hüzün de tazelenecek.

1995 yılından bu yana Yenişehir’de öğretmenlik yapan Yağmur Yıldız, her şeyden önce iyi bir insandı. Her zaman iyi bir öğretmen oldu. Öğretmen arkadaşları, öğrencileri, velileri ve okul yönetimleri onu çok sevdi. Çok çalışkandı. İşini her zaman iyi yaptı. Yenişehir’de görev nedeniyle kalmadı. O Yenişehir’i ve Yenişehir insanını sevdi. Bu süre içinde çok iyi dostluklar kurdu. Hayatın her alanında kurulan bu dostlukları onun cenazesinde bir kez daha gördü herkes. Birçok nedenle bir araya gelmekte zorlananlar o gün Yağmur Hoca’nın cenazesinde bir aradaydı. İşin belki de güzel olan yanı, her birinin üzüntüsünün gözlerine yansımış olmasıydı.

Yağmur Yıldız’ın cenazesi Yenişehir Hatuniye Camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Kırşehir’e uğurlandı.

Geride kalanlar, en çok sevdiklerini uzun bir yola uğurlayan gibiydiler. Hepsi değil ama çoğu gözlerinden akan yaşlara engel olmaya çalışmadılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Her zaman hatırlanacak
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.