Yardım Sevenler 91. Yılını Kutladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yardım Sevenler Derneği Yenişehir Şubesi, madalya töreni ve genel merkezin kuruluşunun 91. Yıl dönümü etkinliklerini Atakent Sitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdikleri bir parti ile kutladılar.

   Yardım Sevenler Derneği Yenişehir Şube Başkanı Hatice Bilgiç, partide yaptığı konuşmada, 31 yıl önce kurulan Yenişehir Yardım Sevenler Derneğinin değişik kademelerinde görev aldıktan sonra şimdi de başkanlık yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, ’31 yıldan bu yana ben ve arkadaşlarımız derneğimiz için mücadele ediyoruz. Bu zaman zarfında bizlere destek olan bütün Yenişehirli yardım severlere teşekkür ediyorum’ dedi.

Partide konuşan Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’da, 91 yıl önceki şartlarda kurulan Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin kuruluş amacını iyi bilmek gerektiğini belirterek, ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu ile kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı verildi. Yardım Sevenler Derneği de o zamanlar kadınları sosyal hayata sokmak ve yoksul kadınlara yardım etmek için kuruldu. Son derece yararlı olan bu derneğimiz Yenişehir’de de 31 yıl önce kurulmuş. Biz biliyoruz ki kadının ikinci planda olduğu toplumların ilerlemesi mümkün değil. Bizim dinimizde ve Türk kültüründe de kadınlar hep ön plandadır. Asla erkekten bir farkı yoktur. Son derece başarılıdırlar ve bizim gurur kaynağımız olmuşlardır. Kadınlarımız her zaman ülke kalkınmasına destek vermişlerdir. Yenişehirli yardım sever hanımlarımızı da gönülden tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’ dedi.

   Parti’de daha sonra uzun yıllar hizmet etmiş üyelere teşekkür belgeleri ve altın madalyaları takdim edildi.

   Etkinliğin sonunda kadınlar doyasıya eğlendiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yardım Sevenler 91. Yılını Kutladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.