Altepe Ramazan Sokağı’nda

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Adana Kamıl ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Ramazan Sokağını ve buradaki gösteri alanını ziyaret etti. Büyük bir sevgi ile karşılanan Altepe, Ramazan sokağı esnafına hayırlı işler diledi ve vatandaşlarla birlikte orta oyununu ve yarışmaları izledi.

Daha sonra sahneye davet edilen Altepe yaptığı konuşmada “Ramazan ayı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir aydır. Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı, sadece oruç tutmakla yetinmeyip, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörüyle en yüksek noktalara eriştiğimiz mübarek Ramazan Ayı’nın, İlçemize, ülkemize ve tüm İslam Âlemine hayır, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Burada vatandaşlarımıza bu sahneyi ve dükkânları kurarak güzel bir Ramazan ayı geçirmelerini hedefleyen Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e de teşekkür ederim burada gördüm ki Yenişehirliler kendi dertleriyle dertlenen, kendi sevinçleriyle sevinen kendilerinden bir Belediye Başkanıyla durmadan yola devam ediyorlar .” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altepe Ramazan Sokağı’nda

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.