Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni Tahirağa İlkokulu’nda Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

egtimana
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı, Tahirağa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Programa, Yenişehir Kaymakam Vekili Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü, basın mensupları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, konuşmasına “ Tahirağa İlkokulunun kuruluşunun 100. Yılında hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Diyerek başladı.
“Her eğitim öğretim yılı başlangıcında yeni heyecanlar, yeni ümitler yeni beklentiler yeni duygularla karşılaşırız. Biz de bugün eğitim camiası olarak sevdiklerimizle, bizim göz bebeğimiz, geleceğimiz ve ümitlerimizle karşılaştığımız, buluştuğumuz için heyecanlıyız ve mutluyuz.” Diyen Ayaz, okulların açılmasıyla sadece okullarımızın değil sokaklarımızın da şenlendiğini ifade etti.
Ayaz konuşmasında, öğretmenlere, velilere, Kaymakam, Belediye Başkanı ve diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına ve basına verdikleri destek için teşekkür etti.
egitim2
Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulunduğu konuşmasında şu sözlere yer verdi;
“Biliyorum ki, bu dönem evlatları yeni okula başlayan anneler ve babalar; küçük yavrularını, çok kıymetli eğitimcilere teslim etmenin heyecanını yaşıyorlar. Eğitim ve öğretimin, insanın yaşamı boyunca devam eden, çok kıymetli bir unsur, hatta ihtiyaç olduğunu, çocuklarımıza küçük yaşlarda anlatmak hem ailelerin hem de eğitimcilerimizin görevidir.
Bizler rotamızı, ülkemizin teknoloji, bilim, sanat, üretim ve daha pek çok alanda, dünyada parmakla gösterilen ülkeler arasında yer alması yönünde belirledik. Bu doğrultuda ilerlemek adına idarecilerimiz, öğrencilerimiz, en önemlisi de öğretmen ve velilerimize çok önemli görevler düşmektedir.
egitim3
Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in konuşmasının ardından Yenişehir Kaymakam Vekili Ali Hamza Pehlivan yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitimci ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Protokol konuşmalarından sonra programda, Yenişehir Belediyesi Osmanlı Çocuk Mehteri’nin verdiği konser ve Tahirağa İlköğretim Okulu Halk Oyunları grubunun gösterisinin ardından Yenişehir Kaymakam Vekili Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik, 1.sınıf öğrencilerine temsili olarak ilk derslerini verdiler.
Tahirağa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programının sonunda, programa katılan tüm misafirlere okul yönetimi tarafından lokma ikramında bulunuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni Tahirağa İlkokulu’nda Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.