Yeni Hastane Binasının Temeli Atıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Hastane Binasının Temel Atma Töreni, 03 Nisan 2017 Pazartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımlarıyla atıldı.

Temel Atma Törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Bursa İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ercan Yavuz, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Kılıç, BBB Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı, Stk Başkan Ve Yöneticileri, Siyasi Parti Temsilcileri, ilçe protokolü, muhtarlar, daire amirleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehter Takımının konseriyle başlayan programda İstiklal Marşının okunmasının ardından Yeni Hastane Binasının slayt eşliğinde tanıtımı gerçekleştirildi. Daha sonra Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN, temeli atılacak yeni hastane binasının ilçemize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunduğu bir konuşma gerçekleştirdi. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan AKAN’ın açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanı Süleyman Çelik, misafirlere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Törene katılanlara hoş geldiniz diyen Çelik, emeği geçenlere de teşekkür etti.

Temeli atılan hastane projesi hakkında da bilgi veren Çelik,” 86 yataklı ve 20.000 m² kapalı alana kurulacak olan Yenişehir Devlet Hastanesi, modern poliklinikleri, ameliyathaneleri, doğumhaneleri, yenidoğan, yoğun bakım, diyaliz ünitesi ve müşahede odalarıyla, ilçemize uzun yıllar hizmet vermesi planlanmaktadır.” Dedi.

Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu yaptığı konuşmasında; Sağlık alanında ülkemizde çok önemli gelişmelerin yaşandığını belirtti, pek çok Avrupa ülkesi ile yarışır durumda olduğunu dile getirdi. Yeni yapılacak hastanenin hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, yüklenici firmadan, 23 Nisan 2018 tarihinde inşaatın tamamlanması sözünü aldı.  Konuşmaların ardından, protokol üyeleri eşliğinde Yeni Hastane Binasının temeli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu Tarafından atıldı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Hastane Binasının Temeli Atıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.