Yenişehir CHP, Karayalçın’ı Ağırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

chp

DYP-SHP Koalisyon Hükümeti’nde Başbakan Yardımcısı,  Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı olarak görev yapan Murat Karayalçın, geçen hafta Yenişehir’e geldi ve CHP Yenişehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda konuştu.

İznik’ten Yenişehir’e gelen Murat Karayalçın,  ilçe girişinde CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert ve partililer tarafından karşılandı. Yenişehir’de önce Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret eden Karayalçın, burada bir süre sohbet ettikten sonra "Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde kendisini bekleyen partililere hitap etti. Karayalçın’a CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz refakat etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, konuklara hoş geldiniz dedikten sonra salonu dolduran partililere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Murat Karayılçın’ı ağırlıyor olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Sert, “DYP-SHP Koalisyon Hükümeti’nde Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı olarak görev yapan, “Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir” diyen Bir yerel yönetim uzmanını, Sayın, Murat Karayalçın’ı Yenişehir’de Ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisine,  İlçe Teşkilatımız adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

img_8294

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir CHP, Karayalçın’ı Ağırladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.