Yürüyüş ve miting alanları güncellendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta Kaymakam Rahmi Köse Başkanlığında, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu gereğince bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Davut Aydın, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Ersöz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turgut Sevinç ve diğer görevli personelin katıldı.

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. ve 22. maddeleri ile bu Kanunun uygulanmasına dair Yönetmeliğin 3. maddesi gereğince, İlçemiz toplanma yeri, yürüyüş güzergahı, miting alanı ve dağılma yerleri ile afiş ve pankart asma yerleri yeniden gözden geçirilerek, mevcut plan güncellenmiştir.

Bilindiği gibi bu Kanun; toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller ile gerçek ve tüzelkişilerin düzenleyecekleri toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yerini, zamanını, usul ve şartlarını, düzenleme kurulunun görev ve sorumluluklarını, yetkili merciin yasaklama ve erteleme hallerini, güvenlik kuvvetlerinin görev ve yetkileri ile yasakları ve ceza hükümlerini düzenliyor.

Kaymakam Köse yapılan güncellemeyi paylaştı

Kaymakam Rahmi Köse,  aynı konuyla ilgili hafta içinde Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Sendika Temsilcileri ili bir araya geldi.

Kaymakamlık makam odasında gerçekleştirilen toplantıda, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa göre her yıl güncellenerek hazırlanan toplantı ve gösteri yürüyüşleri güzergâh planına ilaveten basın açıklaması yapılacak yerler ve stant açılacak yerler ile ilgili olarak güncel bilgiler paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yürüyüş ve miting alanları güncellendi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.