Yenişehir CHP seçime hazırlanıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir CHP yönetimi geçen hafta yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yapılan kahvaltılı toplantıya, Belediye Başkan Adayı Hasan Kocatürk, Belediye meclisi aday adayları ve partililer katıldı.

Parti lokalinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Köse, Hasan Kocatürk’ün, CHP Parti Meclisi’nde Belediye başkan Adayı olarak belirlendiğini söyledi. Köse, belediye başkanlığı makamının önemine de değindi ve kendi adaylarının farlılıklarını özetledi.  Köse, Güçlü bir adayla yola çıktıklarını, Yenişehir’de iktidar olmak istediklerini ve bunun için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ve yapacaklarını ifade etti.

Konuşmasında merkezi ve yerel iktidarı da eleştiren Köse, “Yenişehir’in sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Projelerimiz hazır. Hem şehir merkezi, hem de köylerimiz için ürettiğimiz projeleri köy köy, mahalle mahalle gezerek anlatacağız.” Diyen CHP İlçe Başkanı Ahmet Köse, Belediye Meclisi üyeliği için aday adaylığı sürecinin ne zaman sonuçlanacağına dair bir soruyu cevaplandırırken Genel merkez tarafından henüz bir tarih verilmediğini söyledi ve “ Bizlere başvuruları almamız söylendi. Bununla ilgili son başvuru tarihi ayrıca tarafımıza bildirilecek” dedi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkan adayı Hasan Kocatürk, Belediye Meclisi aday adaylarını tanıtarak başladığı konuşmasında,  “Yenişehir’de ovanın üretim gücü, ilçeye yansımıyor. Çok sayıda sorun var. Köy ve şehir merkezinde içme suyu ciddi bir sorun. Pazaryeri, otopark, yürüyüş yolları ve benzeri birçok sorunun çözümüne ilişkin acil projelerimiz olduğu gibi Yenişehir ve köylerimiz için ürettiğimiz projeler var. Bütün bunları halkımızla paylaşacağız.” Dedi ve köylerle ilgili en önemli sorunun ürettiklerini pazarlayamıyor olması olduğunu belirtti. “Köylümüz, bin bir zahmetle ürettiklerini satamıyor ya da yok pahasına veriyor. Çoğu zaman sattıklarının parasını alamıyor. Bu durumun tek elden gösterilecek bir çaba ve proje dahilinde çözümlenmesi gerekiyor. Bizim bu konuda da ciddi projelerimiz var ve ben her birinin köylülerimizi rahatlatacağına inanıyorum” diyen Kocatürk, tarıma dayalı sanayinin etkin bir şekilde kurulması gerektiğini söyledi.

Toplantıda konuşan bir diğer isim ise Belediye Meclisi aday adayı Hüseyin Kaya oldu. Kaya, kendisini tanıttıktan sonra, seçim sürecinde basından sorumlu olarak görev yapacağını ve tüm basın mensubu arkadaşlarla bundan böyle daha sık görüşeceklerini ifade etti. Yenişehirli olan Hüseyin Kaya, seçimle ilgili umutlu konuştu ve ellerinden gelenin en iyisini yapmak üzere yola çıktıklarını ifade etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir CHP seçime hazırlanıyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.