Yenişehir Demirciler Odası Fuarda

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Demirciler Ve Madeni İşler Sanatkarlar Odası, 13. Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarına katıldı. Oda mensubu 45 kişi, geçen hafta gerçekleştirilen fuar geziyle kendi iş kollarındaki gelişmeleri ve yenilikleri tanıma fırsatı buldu.

Oda yönetim kurulu üyesi Vedat Aşık,  bu gezilerin, Profesyonel ziyaretçi yoğunluğunun arttırılması amacıyla Madeni Eşya ile Ticaret ve Sanayi odaları işbirliğiyle ücretsiz otobüs seferleri düzenlendiğini söyledi ve gezinin amacını anlatırken yaptığı açıklamada,  metal işleme, kalıp, otomasyon ve kaynak teknolojileri alanıyla ilgili bütün teknolojileri aynı anda sunan 3T Fuarı’na bu yıl ABD, Hollanda, İsrail, Tayvan, Kore, Almanya, Çin, İtalya, İngiltere, İsviçre, Japonya, Hindistan, Güney Kore, Çek Cumhuriyeti, Lüksemburg, Avusturya ve Türkiye’den yaklaşık 300 firmanın katıldığını söyledi ve Yenişehir ticaret Odası olarak bu tür fuarlara katılmanın Oda üyeleri açısından yararlı olduğunu belirtti.

Daha önce de İstanbul’da yapılan MAKTEK fuarını gezdiklerini belirten Aşık, “Üyelerimiz o fuarda da sanayi alanındaki yenilenen teknolojileri, makine ekipmanlarını ve teknolojilerini görme, tanıma ve edinme fırsatı bulmuştu.” Dedi ve bu tür gezileri düzenli olarak yapmak istediklerini ifade etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Demirciler Odası Fuarda

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.