Yenişehir İYSİAD’da Girişimcilik Kursu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa adı İYSİAD olan İdealist Yönetici Sanayici İş Adamları Derneği Yenişehir Şubesi ve KOSGEB işbirliği ile başlatılan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” nin ilk etabı için Yenişehir İYSİAD başvuru toplamaya başladı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” nin başvuruları 13- 31 Mart tarihleri arasında Yenişehir İYSİAD üyesi işyerlerinden, Şato 79 Et Pazarı (hal içi), Müftüoğlu Emlak (Heykel), Bal Playstation (Dr. Derviş Eroğlu Bulvarı), Yenişehir Yörem ve Alternatif Gazeteleri (Belediye Meydanı) ve Yenişehir İYSİAD Şubesi (İş Bankası üzerine)  Gerçekleştirilebilir.

30 girişimci adayının iştiraki ile başlayacak eğitim sonunda verilecek sertifika ile yeni iş kurmak isteyen girişimciler KOSGEB tarafından 30,000 TL’lik hibe ve 70.000TL’lik faizsiz kredi ile toplamda 100.000TL’lik devlet desteği imkanı olmaya hak kazanacak.

Yenişehir İYSİAD Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, katma değer yaratan ve girişimci ruhu destekleyen somut adımları atmaya devam edeceklerini belirterek, Sanayici, yönetici ve işadamı kimliğine sahip herkesin katılımcı olarak bu çalışmalarda yer almaya davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir İYSİAD’da Girişimcilik Kursu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.