Yenişehir MHP Gazetecileri Ağırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü kutlama etkinlikleri, Yenişehir MHP İlçe Teşkilatı tarafından verilen akşam yemeği ile sürdü. Yemeğe MHP Yenişehir İlçe Başkanı Nihat Doğan, Basın birim Başkanı Koray Aydın ve Organizasyon birim Başkanı Mehmet Kata ve Yenişehir’de görev yapan gazeteciler katıldı.

Yemekte konuşan MHP İlçe başkanı Nihat Doğan, “zor şartlarda görev yapan,  bütün basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Dünya Gazeteciler gününü kutluyorum. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz yakın ilişkinin daha da güçlenerek devam etmesinden yanayım. Bunun böyle olması için elimizden geleni yapmak istiyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde basının rolü ve önemi hiç kuşkusuz çok büyük. Bizler Yenişehir’de yapılması gereken her doğru işin yanında içinde olacağız. Bu anlamda, sizlerin hem eleştirilerinizden hem de önerilerinizden yararlanacağız.” Dedi.

Uzun süre devam eden sohbette konu Yenişehir oldu. Yapılan ve yapılamayanların sıralandığı sohbetin özeti ise ‘ Yenişehir’in bir isminin olmadığı, marka değerinin bulunmadığı’ oldu.

Yenişehir’in bir tarım şehri mi yoksa bir sanayi şehri mi olacağının bile tartışılmadığı konuşulurken, aynı anda birbiriyle çelişen işlerin yapıldığı belirtildi.

Toplantıda konuşan, Basın birim Başkanı Koray Aydın ve Organizasyon birim Başkanı Mehmet Kata, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının Yenişehir için bir araya gelmelerinin ve ortak hareket edilmesinin önemine değindiler. Şimdiye kadar kurulamamış olmasının, kurulamayacağı anlamına gelmemesi gerektiği üzerinde durdular ve bu ortak çabanın ne tür nimetlerinin olacağını anlattılar.

Yemek, pasta kesilmesi ve saatler süren sohbetin ardından hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP Gazetecileri Ağırladı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.