Yenişehir MHP’li meclis üyeleri Belediye Çalışmalarından Memnun Değil

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir MHP geçen hafta düzenlenen basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İHSANOĞLU için Yenişehirlilerden destek istendi. İlçe Başkanı Celal Çekil, yaptığı konuşmada, “12 siyasi parti ve görüşün uzlaşması ile ortaya çıkan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verilmesi ve tüm ulusumuzun birlikte hareket ederek onu Cumhurbaşkanlığına taşımamız gerekmektedir. Bu kapsamda tüm Yenişehirli hemşerilerimizin oyunu istiyoruz.” Dedi.

Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, Yenişehir Belediyesi’nin icraatları da değerlendirildi. MHP Meclis Üyeleri tarafından yapılan konuşmalarda,  “Seçim döneminde 70 Proje ile AKP’den yola çıkan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, daha 1 tane projeyi hayata geçirememiştir. İlçemizde müteahhitler tarafından yapılan işlerden dolayı belediyeyi defalarca uyarmamıza rağmen aynı hatalar tekrar yapılıyor. Şehrin belirli noktalarına asfalt dökülüyor, yapılan işler takip edilmiyor, İşler takip edilmediği için yapılan işlerin bir anlamı kalmıyor. Belediye zarara uğratılıyor. Ortalık toz-duman ve çamur içinde. Yapılan işler takip edilmediğinden dolayı bir vatandaşımızın traktörü devrildi az daha canından oluyordu. Eğer canından olsaydı bunun sorumluluğu kime ait olacaktı. Yenişehir bunları hak etmiyor, ilçemizin menfaatleri doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her şeyi takip etmeye devam edeceğiz.

MHP Meclis üyeleri, Daha önceki dönemde projelenen “Otomotiv Test Merkezi, Hızlı Tren, hastane” gibi ilçemizi yakından ilgilendiren dev projelerin akıbeti nedir? Neden iktidar partisi çıkıp bir açıklama yapmıyor? Diye sordu ve  Eğer bu memleketten Otomotiv Test Merkezi kaçarsa bunun AKP ilçe başkanlığı ile belediye başkanının ayıbı olduğu ifade edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP’li meclis üyeleri Belediye Çalışmalarından Memnun Değil

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.