Yenişehir’de Asfalt Çalışması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de sıkıntılı sokaklarda asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

   Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Davut Aydın çalışmalar hakkında bilgi verdi.

   Bursa’dan gelen asfalt ekibinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın, işçilerle sohbet edip kendilerine teşekkür etti.

   Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin tam kadro hazır olduğu çalışmaların iyi gittiğini dile getiren Başkan Davut Aydın, ‘Bizim için hizmet konusunda tatil hafta sonu yok.  Biz ilçe halkımızın hizmetkârlığına soyunduk. Bu nedenle hafta sonu ya da tatil kaygımız yok. İlçemizin sorunlarını çözmek için gece gündüz, 7/24 çalışıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyemizin asfalt çalışmaları kapsamında 1. Etap TOKİ konutları önünden başlayan Şehit Rafet Adana Sokak, İncirlik Caddesi, İsmail Hakkı Bey Bulvarı ile Hanlık Caddesi arasındaki Fetih Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ile onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ardından Yenişehir Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bulunan İbn-i Sina Caddesi, Hükümet Konağı Önü ile Subaşı Mahallemize giden caddelerimize de sıcak asfaltlama yapılacaktır. Bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de Asfalt Çalışması
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.