Yenişehir’de bütün okullar boyanacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir süre kala, ilçemizde eğitim gören öğrencilere daha kaliteli bir eğitim ortamı oluşturmak amacıyla çalışma başlattı. Yenişehir’de bulunan bütün okulların temizliği ve boya işleri belediye tarafından yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Davut Aydın, “Göreve geldiğimiz andan itibaren ilçede bulunan bütün okulların boya badana temizlik işleri yapılırken diğer ihtiyaçlar gideriliyor. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Açıklamasını “İlçemizde bulunan okulların tadilat, bakım, onarım, boyama ve çevre düzenlemesi işlerine öncelik veriyoruz. Yeni eğitim – öğretim yılı başlamadan, boya ihtiyacı olan okulların boya, tadilat bakım ve çevre düzenlemesini yaparak yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale geliyor” şeklinde sürdüren Başkan Aydın; “ Eğitim kurumlarımızın fiziki sorunlarını ve çeşitli konulardaki eksikliklerini giderip eğitime tam destek vermek için önemli çalışmalar yapıyoruz.  Çocuklarımızın daha iyi koşullarda yetişmesi için üzerimize düşen görevler var. Amacımız ilçemizde daha modern şartlarda öğrencilerimize eğitim imkânı sunmak. Çocuklarımızın huzurlu ve sağlıklı koşullarda eğitim almalarını sağlamak. Bundan sonra da eğitime yönelik hizmetlerimizi elimizden geldiği ölçüde sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Badana hizmetlerinin yanı sıra tüm okul yollarını asfalt ve parkeye kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Aydın, çocukların kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmaları, kısacası rahat etmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de bütün okullar boyanacak
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.