İlçe Tarım’dan Üreticilere Önemli Duyurular

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

02102015gida
İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ömer Şimşek imzasıyla yaptığı duyurularda, üreticileri uyardı. Yapılan ilk duyuru ile geçen hafta yaptığı duyuruları ÇKS dosya alımlarının başladığı ve son başvuru tarihi 30 Haziran2016 olarak belirlendiği şeklinde. Duyuruda ayrıca bu tarihten sonraki başvuruların kabul edilmeyeceği hatırlatılıyor.
İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, ikinci duyurusunda, 2015 yılı fark ödemesi desteği (buğday, arpa,) başvuruların başladığını ve son başvuru gününün ise 29 Nisan 2016 olduğu şeklinde.

Duyuruda başvuruda istenecek belgeler şöyle: başvuru dilekçesi, üretim sezonuna ilişkin alım satım belgesi (müstahsil makbuzu veya fatura) borsa tescil beyannamesi plastik dosya.
İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan bir diğer duyuru sertifikalı tohumla ilgili. Bu kapsamda sertifikalı fidan çilek fidesi ve standart fidan kullanım desteğine (2015 güzlük) başvuruları başladı ve son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Sonraki başvurular kabul edilmeyecek. Yapılan açıklamada 2015 yılında tesis olan, tek türde asgari alanı 5 dekar olan kapama bağ ve bahçelerin başvuracağı hatırlatıldıktan sonra istenen belgeler şöyle:
1-Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Başvuru Dilekçesi(Ek-3) 2-Destekleme Talep Formu (Ek-4) 3-Talep Formu (Ek-22) 4-Satış Faturası 5-Aşı Materyali Sertifikası 6-Gerekli Durumlarda Bitki Muayene Raporu 7-Fatura Düzenleyen Kişiye Ait Fidan/Fide Üretici Belgesi Veya Doku Kültürü İle Tohumluk Üretici Belgesi Veya Tohumluk Bayi Belgesi Sureti (Kamu Kuruluşları Hariç)8—Patates Siğil İçin Destek Talep Formu (Ek-6)
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan son duyuru güzlük sertifikalı tohum kullanım desteği dosya alımları ile ilgili. 1 Eylül 2015 günü başlayan başvurular 31 Aralık 2015 gününe kadar sürecek. Başvuru esnasında istenilen evraklar ise şöyle: fatura, tohumluk sertifikası fotokopisi, tohumluk satış faturası

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlçe Tarım’dan Üreticilere Önemli Duyurular
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.