Büyükşehir’den Kar Seferberliği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23104_kar_201701071541

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Bursa’nın her yerinde karla mücadelesini aralıksız sürdürdüğünü söyledi. Altepe, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın durduğu her alanda Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne hem ekip ekipman hem de malzeme anlamında her türlü destekle yardımcı olduklarını söyledi.

Başkan Altepe, Bursa içinde 1500 km’si şehir içi yol olmak üzere 7 bin km yolda çalışmaların titizlikle sürdüğünü ve 150’yi aşkın iş makinesi ile 400’e yakın personelin sahada çalıştığını ifade etti. Başkan Altepe, özellikle kırsalda yoğun bir çalışmanın yapıldığını kaydederek, Bursa’da karla mücadelede günde 1000 ton civarında tuzun yollara döküldüğünü anlattı. Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü ekip ve ekipmanlarının dağ ilçelerinden Mustafakemalpaşa, İnegöl, Yenişehir ve İznik bölgesi kırsalına kadar her yerde yolda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da 17 ilçede 1076 mahallede yoğun faaliyet sürdürdüğünün altını çizerken, Yenişehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar da aralıksız sürüyor.

Hafta sonu meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan ve birikmelere neden olan yürüyüş yollarının, kar küreme ve temizlik çalışmalarının düzenli olarak yapıldığı, vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve biriken karların, kazalara sebebiyet vermemesi amacıyla, çalışmaların titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir’den Kar Seferberliği
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.