YTSO’ dan Girişimcilik Eğitimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) ile KOSGEB’in düzenlediği girişimcilik eğitimi, 30 kursiyerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitimin ilk gününde yapılan törende konuşan YTSO Başkanı Orhan Torun, “Hayal ettiğiniz işletmeyi açmak için bu kursun son derece önemli olduğunu biliyorum. İlçemizin gelişen teknolojiye ayak uydurması için değişik kurslar açacağız. Kursa katılan tüm arkadaşlarımızın hayalleri var. Bu hayallerinizi gerçekleştirmek için sakın pes etmeyin. Hedeflerinizi belirleyin bunlara engel olacak tüm şartlardan sıyrılın. Biz elimizde geleni yapacağız” dedi.

KOSGEB uzmanı Erşat Güzel de eğitime katılacak kursiyerlere desteklemeler ile ilgili bilgi verdikten sonra konuşan Kaymakam Süleyman Yılmaz ise girişimciliğin farklı bir sanat olduğuna değinerek, “Herkesin yaptığını yapmak, babadan kalma mesleği sürdürmek kolaydır. Ama girişimcilik bambaşka bir şeydir. Siz herkesin yaptığını yapmayın. Farklı bir şeyler yaparsanız emin olun kazanırsınız. Biraz riske girin, kendinize güvenin, göreceksiniz ki hepiniz başarılı olacaksınız” dedi.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO’ dan Girişimcilik Eğitimi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.