YTSO Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret Odası yaptığı yurt dışı gezilerine katılan üyelerine İmren Izgara’da bir yemek verdi. Kaymakam Süleyman Yılmaz ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in de katıldığı yemeğe yaklaşık 200 üye katıldı.

Yemekte konuşan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, üyelerin ufkunu açmak, çeşitli fuarlara katılıp işleri ile ilgili yenilikleri takip edebilmeleri için gerçekleştirdiğimiz gezilerin olumlu sonuçlarını görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, ‘Bu amaçla yeniden fikir alış-verişinde bulunmak için bir araya geldik. Gerçekten yurt dışına çıkmak üyelerimiz için son derece yararlı oluyor. Oralarda çeşitli bağlantılar yapıyorlar, işlerini geliştiriyorlar. Bu tür organizasyonlarımız devam edecek’ dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik de yaptığı konuşmada, Yenişehir’in özlediği tabloyu bu yemek de gördüğünü belirterek, ‘Her kesimden her siyasi görüşten iş adamlarını bir arada görmek bizi mutlu ediyor. YTSO’nun yaptığı yurt dışı gezilerinin faydalarını biliyorum. Ben seçim çalışmaları nedeniyle bu gezilere katılamamıştım. Ama bundan sonraki gezilerde hep birlikte oyacağız’ dedi.

Kaymakam Süleyman Yılmaz’da, Türk insanının okuma alışkanlığının çok az olduğunu belirterek, ‘Yenişehir TSO’da bunu bildiği için üyelerini gezdirerek öğretim yolunu seçiyor. Bu gezilerin birisine ben de katıldım ve gerçekten çok yararlı oldu. Yurt dışına her işadamının mutlaka çıkıp oradaki gelişmeleri takip etmesi gerekiyor. Bu anlamda da YTSO önemli bir iş yapıyor’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.