Biber Kupasının Şampiyonu Belli Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Biber Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonu geçen hafta oynanan final maçları ile belirlendi. Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde 23 takımın katılımı ile 24 Kasım 2014 tarihinde başlayan Biber Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Müftüoğlu Emlak takımı oldu.  Final müsabakalarında Yenigün Mahallesi Fidan Sigorta ikinci, Yeşilkent Servisçiler Kooperatifi üçüncü ve Kızılköy takımı ise dördüncü oldu.

Şampiyon takıma kupasını belediye başkanı Süleyman Çelik verdi. Biber Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasının En Centilmen Takımı ise Çipillik Forza olarak Centilmenlik Kupasını almaya hak kazandı.

Biber Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası ödül törenine Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in yanı sıra Kaymakam Süleyman Yılmaz, Yenişehir İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali İhsan Tercan, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Ödül töreninde tüm takımlara plaketleri verilirken, dereceye giren takımlara protokol üyeleri tarafından kupa, plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Biber Kupasının Şampiyonu Belli Oldu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.