Yüzme Kursu “Kapalı Gişe”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi Spor Hizmetleri İşletme Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen Yüzme Kursu’nda eğitim gören 1. kur kursiyerlere, geçen hafta sertifikaları verildi. Törene Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve kursiyerlerin aileleri katıldı.

Yenişehir Belediyesi Spor Hizmetleri İşletme Müdürlüğü tarafından Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda bu yıl da sürdürülen yüzme kursları büyük ilgi görüyor. 2015 yılı Haziran ayında faaliyete geçen Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda sürdürülen Yüzme Kursu çocukların ilgi odağı oldu. 

Yüzme Antrenörü Burak Uğur Kolaç tarafından verilen ve 6-13 yaş arası çocukların katıldığı yüzme kursu, Haziran, Temmuz ve ağustos ayları olmak üzere 3 kur halinde planlandı. Her kurda 65 öğrenci olmak üzere toplamda 200’ea yakın öğrencinin yararlandığı kursta ilk kur öğrencileri sertifikalarını hak etti.

Haziran, temmuz ve ağustos olmak üzere 3 kur halinde yapılan kursların 1. Kuru geçen hafta sona erdi ve kursu takip eden 65 öğrenci sertifikalarını aldı.

Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan programda, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yüzme Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz, Yüzme Antrenörü Burak Uğur Kolaç, yoğun bir ilginin olduğunu, planlanan 3 kurda tam kapasite çalıştıklarını belirtiyor ve bir de yedek listelerinin olduğunu ifade ediyor.

Her kurdaki 65 çocuğun, 5 grup halinde eğitime alındığını ve 3 kur sonunda 200’e yakın öğrencinin kursu tamamlamış olacağını belirten Kolaç, Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri birer saatlik derslerde kursiyerlerin, su üzerinde durmayı, kulaç atmayı ve kendi başlarına yüzebilmeyi öğrendiklerini söylüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yüzme Kursu “Kapalı Gişe”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.