Zaferin 101. Yılında Şehitlerimizi Andık

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_1843 (Custom)

Geçen hafta 18 Mart Çanakkale zaferinin 101. Yıldönümü kutlama programı ile Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Andık.  Etkinlikler 18 Mart günü Yenişehir İlçe Müftülüğü tarafından sabah namazı sonrasında Hatuniye Camiinde Kur’an tilaveti, sohbet ve dua merasimi ile başladı. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 101.Yıldönümü münasebetiyle 18 Mart günü Heykel Meydanında düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

IMG_1825 (Custom)

Buradaki törenin ardından Koç Ortaokulu Konferans salonunda Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından bir program izlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından düzenlenen oratoryo sergilendi. Aynı gün Yenişehir Belediyesi Osmanlı Çocuk Mehteri Akçeşme İlköğretim Okulu Bahçesinde bir konser verdi.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümü sebebiyle düzenlenen programa Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Hakan CİRİT, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, askerler, şehit aileleri, gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zaferin 101. Yılında Şehitlerimizi Andık
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.