“Sorumluları Aramızda Geziyor”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi Nisan ayı meclisinde tartışmalara konu olan 100. Yıl mahallesindeki trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi.

Birçok kazanın yaşandığı Yenişehir 100. Yıl Mahallesi’nde, geçen hafta bir kaza daha yaşandı.

100. Yıl Mahallesi Dosan Caddesi ile Osmangazi Caddesi’nin kesiştiği yerde sabah saatlerinde iki araç çarpıştı.

16 UG 835 plakalı özel oto ile 16 U 7448 plakalı kamyonetin karıştığı kazada, özel araç içindeki bayan sürücü yaralandı.

Yenişehir Belediyesi Nisan ayı meclisinde İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ercan Özel konuyu gündeme getirmiş, 100. Yıl mahallesindeki bazı caddelere set yapılması konusunda meclisi önerge vermiş ancak AKP ve MHP’li Belediye Meclis üyeleri önergeyi ret etmişlerdi.

Mahalle sakinleri, aynı bölgede birçok kazaya şahit olduklarını ve bir an önce önlem alınması gerektiğini belirterek, ‘neredeyse her gün yaralamalı ve maddi hasarlı bir kaza yaşanıyor. Bununla ilgili başvurularımız oldu ancak ciddiye alınmıyoruz. Özellikle çok sık kazaların yaşandığı caddelere set yapılmasını istiyoruz. İlle birilerinin ölmesi mi gerekiyor sesimizin duyulması için’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ercan Özel ise kaza sonrasında yaptığı açıklamada, Geçen ay meclis toplantısında 100. Yıl mahallesinde yaşanan kazalar ile ilgili önerge verdiğini ve basit bir kasis yapılması halinde bile kazaların önlenebileceğini belirttiğini hatırlattı ve “ Maalesef Süleyman Çelik’in talimatıyla AKP ve MHP’li meclis üyeleri tarafından ret edildi. Tam da dediğim yerde kavşakta yeni bir kaza daha oldu ve sürücüsü yaralandı. Sorumluları ise aramızda geziyor” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Sorumluları Aramızda Geziyor”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.