Yenişehir CHP İlk Temsilciliği Yolören’de Açtı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

chp yenişehir (10)

CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından çeşitli mahallelerde açılmaya başlanan parti temsilciliklerinin ilki olan Yolören Mahalle Temsilciliği’nin açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, Orhangazi İlçe Başkanı Hakan Turhan, Bursa İl Kadın Kolları ile mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış öncesinde 18 Mart Şehitler Günü anısına 2 bin 500 kişilik yemek ikramında bulunuldu.

Açılışta konuşan Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Yolören Köyü’nde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, “CHP’nin kendini anlatması için temsilciliklere büyük görev düşüyor, Yolören temsilciliğinin bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

Orhan Sarıbal ise, Türkiye’de tarım sektörünün ve çiftçinin içinde bulunduğu kötü koşulları rakamlarla açıkladığı konuşmasında, “Dileğimiz köylümüzü hep birlikte başı dik, güçlü, çocuklarını istediği yerde okutan, istediği hastaneye giden, istediği her ihtiyacını gideren başı dik bir çiftçi yaratmaktır” diye konuştu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir CHP İlk Temsilciliği Yolören’de Açtı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.