CHP’li Vekillere Mektup Desteği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

nejdetYenişehir’de CHP’liler, Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın Ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu İçin Hazırladıkları Mektupları Adreslerine Postalamaya Başladı. Mektupta,cansiperane direnişinizi,  takip ve takdir ediyoruz.” Denildi.

13 Ocak Cuma günü, ilçe lokaline gelen üyeler milletvekillerinin her biri için hazırlanan mektupları imzaladı ve gün içinde biriken mektuplar postaya verildi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz İlçe Başkanı Nejdet Sert, bu dönem milletvekillerimizin gerek Meclis çatısı altında gerekse meclis dışında sürdürdükleri mücadeleden memnun oldukları belirtti. Bu memnuniyetin bir şekilde kendilerine ifade edilmesinin önemli olduğu, parti tabanının desteğini göstermenin onların mücadelelerine güç katacağını düşündüklerini söyledi.

“İlk gün 250 mektubu postaya verdik. Bu çalışma sürecek.” Diyen Sert, CHP Bursa Milletvekillerinin özellikle AKP ve MHP’nin Meclis’e sunduğu “Başkanlık teklifine” karşı Meclis’te verdikleri mücadeleyi,

“kader oylaması” olarak kabul ettikleri “Başkanlık Sistemi”ni içeren Anayasa değişikliği sürecinde gösterdikleri direnişi takdirle karşıladıklarını söyledi.

Mektupta ayrıca teklifin Meclis’ten geçmesi halinde, mücadelenin aynı kararlılıkla tabanda sürdürüleceği taahhüt edildi.

chp

CHP’lilerin Gönderdiği Mektup Şöyle:

Seçildiğiniz günden bu yana, Cumhuriyetin kurucu değerlerini koruma mücadelenizi,

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma çabanızı,

Ülkeyi demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkesinden asla sapmadan verdiğiniz demokrasi kavganızı,

Ve son olarak;

AKP ve MHP’nin Meclis’e sunduğu “Başkanlık teklifine” karşı Meclis’te verdiğiniz mücadeleyi,

Türkiye'nin “kader oylaması” olarak kabul ettiğimiz “Başkanlık Sistemi”ni içeren Anayasa değişikliğinin TBMM Genel Kurul maratonunda gösterdiğiniz cansiperane direnişinizi,  takip ve takdir ediyoruz.

Bu çabanızın yetersiz kalması, işin bizlere gelmesi halinde aynı kararlılıkla mücadele edeceğimizi bilmenizi istiyoruz.

Hepinize gönül dolusu sevgi ve saygılarımı iletirken,  Yenişehir İlçe Örgütünün üyesi olarak, sizlerle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Vekillere Mektup Desteği
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.