Bursa-Yenişehir Kadın Dayanışması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm konserlerini sosyal projeler yararına vermesiyle tanınan ve Bursalıların kalbine taht kuran Nilüfer Kadın Korosu bu kez, Türkiye Yardımsevenler Derneği  Yenişehir Şubesi Başkan ve üyelerini ağırladı.

Nilüfer Kadın Korosu, geçtiğimiz sezonda Yenişehir'de Yardım Sevenler Derneği yararına konser vermiş ve elde edilen konser bağış gelirleriyle yardıma muhtaç kişilerin ihtiyaçları karşılanmış; Dernek Başkanı Nimet Karatuğ konser sonrasında dernek üyeleriyle birlikte koroyu tarihi konağında ağırlamıştı. Bu kez de; dernek çatısı altında faaliyetlerine devam eden Nilüfer Kadın Korosu Yenişehir Yardımsevenler Derneği Başkan ve üyelerini Bursa Kültür park’taki Medya Restaurant’da ağırlayarak tam bir kadın dayanışmasını sergilediler.

Nilüfer Kadın Korosu Derneği Başkanı ve Koro Şefi Dr.Aysel Gürel "Konser sezonumuzu tamamladık. Ancak, kadın korosu olarak özellikle kadın dayanışmasına çok önem veriyoruz. Bu yüzden Yenişehir Yardımsevenler Derneği Başkan ve üyelerini Bursa'ya davet ettik. Onları ağırlamaktan mutlu olduk. Dernek yeni ve eski başkanları ve üyeleri ile bir araya gelerek yeni sezonda neler yapabileceğimizin planlarını yaptık ve birlikte kol kola eğlendik. Her nerede olursa olsun kadınlar her platformda birbirlerine destek olmalılar. Biz Nilüfer Kadın Korosu olarak bu konuda örnek olmaya gayret ediyoruz" dedi. Davetten duydukları memnuniyeti dile getiren eski başkan Nimet Karatuğ ile yeni başkan Hatice Bilgiç bu dayanışmanın uzun yıllar devamı temennisiyle koro şefine çiçek takdim ederek, dernekleşen koroya katkı amaçlı bağışta bulundular.

Koro, Eylül ayında başlayacak yeni sezonda yine sosyal projelere katkı amaçlı farklı konser ve konseptlerle izleyenlerinin karşısında olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa-Yenişehir Kadın Dayanışması
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.