Emrin olur Şeker!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta yayınlanan “Yenişehir’i tahrik etmeyin!” başlıklı yazımda Taksim’deki Gezi Parkı Eylemleri ile ilgili Yenişehirli iki “akil adamın” sosyal medya paylaşımlarına yer vermiştim.

“Akil adamlardan” biri olan Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker’in kendisiyle ilgili yazdıklarıma itirazı varmış.

Osman Şeker’in gönderdiği cevap metnini yazımın devamında okuyabilirsiniz.

Ancak kendisini karalamaya ve küçük düşürmeye çalıştığımı düşünen Osman Şeker keşke cevap yazısında Edirne İl Milli Eğitim Müdürü’ne ait bir yazıyı nasıl kendisine aitmiş gibi kullandığından da söz etseydi. Onu yalanlamamış mesela. Görünen o ki, kendisinin siyasetçi gibi davrandığı görüşümden daha çok rahatsız olmuş. Geçmişte siyasi partilerde görev almış ve belediye başkanlığı yapmış bir kişinin rahatsız olması gereken en son şey bu olsa gerek…

Hızını alamayan Şeker, “Kanunlardan kaynaklanan maddi, manevi ve cezai hükümlere yönelik haklarım saklı kalmak kaydı ile…” gönderdiği yazının yayınlanmasını buyurmuş. Cevap yazısını yayınlamamız için böyle beylik cümlelere hiç de gerek yoktu oysa…

Osman Şeker bizi kendi memuru sanmış olacak ki yazısını “Gereğini bilgilerinize rica ederim” şeklindeki emir cümlesiyle sonlandırmış.

Kaymakam Süleyman Yılmaz’a astlarınıza mukayyet olun, Yenişehir’i tahrik etmelerine izin vermeyin diyerek seslenmiştim. Anlaşılan o ki etkili olmamış.

Sayın: Hüseyin ŞENTÜRK Ayrıntı Gazetesi Sahibi ve Sorumlu Müdürü

Gazetenizin 10 Haziran 2013 tarihli sayısında, Tayfun SIRMAN isimli ile yazı yazan kişi, “Yenişehir’i tahrik etmeyin” başlıklı köşe yazısında hakkımda objektiflikten uzak gazetecilik ilkleri ile bağdaşlaşmayan ve beni toplumda karalamaya küçük düşürmeye hedef göstermeye yönelik isnatlarda bulunmuştur. Bunu ilk defa yapıyor da değildir.

Benim Yenişehir’de İlçe Milli Eğitim Müdürü gibi değil de siyasetçi gibi davrandığımı, Belediye Başkanı ile bu nedenle tartıştığımı ve Belediye Başkanımızın hışmına uğradığım gibi mesnetsiz ve çirkin iddialarda bulunmuştur. Bu iddialarını ispatlamaya davet ediyorum. Gönderdiğim bu yazıyı vatandaş haklarımın korunması amacı ile size gönderiyorum.

Kanunlardan kaynaklanan maddi, manevi ve cezai hükümlere yönelik haklarım saklı kalmak kaydı ile size gönderdiğim tekzip yazısının aynı sayfada, aynı karakterde, aynı punto koyulukta kendimi ifade etme ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına basımı yapılacak ilk gazetenizde yayınlanması hususunda Gereğini bilgilerinize rica ederim.

11.06.2013

Osman ŞEKER

İlçe Milli Eğitim Müdürü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emrin olur Şeker!

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.