Para Geçmeyen Mağaza

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir'de belediye tarafından oluşturulan Sevgi Mağazası'nın açılışı gerçekleştirildi.

İhtiyaç sahiplerinin ücretsiz giyim eşyaları alabileceği Sevgi Mağazası'nın açılışına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve vatandaşlar katıldı.

Sevgi Mağazası'ndan ihtiyaç sahiplerinin yararlanabileceğini belirten Belediye Başkanı Davut Aydın,"Bu mağazada para geçmiyor" dedi. Kullanılmış ya da yeni giyim eşyalarının toplanarak bu mağazada ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını anlatan Başkan Aydın, "Kullanılmış ancak temizlik ve ütüsü yapılarak tekrar kullanılabilecek duruma getirdiğimiz giyim eşyalarının yanı sıra başka mağazalardan temin ettiğimiz giyim eşyalarını da burada ihtiyaç sahiplerimize ulaştıracağız. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum" dedi.

    MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da, Belediye Başkanı Davut Aydın’a teşekkür ederek, ‘Gerçekten çok anlamlı bir düşünce. Emeği geçen herkesi kutluyorum. MHP Belediyelerinin yaptığı bu güzel projeleri de sonuna kadar destekliyorum’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Para Geçmeyen Mağaza
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.