BESOB’dan Dijital Gelişim Ofisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) tarafından esnafa destek sağlamak amacıyla kurulan BESOB Dijital Gelişim Ofisi’nin tanıtım toplantısı Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Kampüsü Turkuaz Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, sonrasında yaptığı değerlendirmede “Ahilik geleneğinin dijital dünyaya uyumlu devam etmesi, esnaflarımızın ticarette ihtiyaç duyduğu noktalara çözüm sağlayarak en iyi koşullarda e-ticarette de yer almalarının sağlanması amaçlanan projeyi destekliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

1 yıldır üzerinde titizlik çalıştıkları 1 milyon lira bütçeli projenin tanıtımında konuşan BESOB Başkanı Fahrettin Bilgin, esnafın e-ticaret alanında gelişmesi gerektiğinin ve bu doğrultuda çalışmalar yürütüldüğünün altını çizdi.

Bilgit konuşmasında; “Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) olarak iki temelimiz var. Birincisi esnafı temsil etmek ikincisini esnafı geliştirmek. Tam bir yıldır üzerinde titizlikle çalıştığımız bir projeyi sunumlarla göreceksiniz. Artık her esnafın cep telefonunda, internette bir işletmesi daha olması gerektiğini biliyor, bu konuda hem profesyonel hem de yardım edebilmeleri için genç arkadaşlarımızla yaptıklarımızı sizlerle paylaşacağız. Bu projede bizi yalnız bırakmayan değerli üniversitemize, Büyükşehir Belediyemize, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza, Gürsu Belediyemize, Mustafa Sönmezay’a, Kemal Sakin’e ve projenin fikrini ortaya atan Taner Şen Özdemir’e teşekkür ederim. Umarım hem gençlerimize hem de esnafımıza faydalı bir iş birliği olacak tekrar katılımlarınız için teşekkür ederim, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BESOB’dan Dijital Gelişim Ofisi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.