YTSO Başkanı Torun Bakan Yerlikaya İle Buluştu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında, Yenişehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

Toplantı kapsamında, Bakanlığın sorumluluk alanına giren konular ve çözüm önerileri paylaşılarak istişare edildi. Toplantıda kürsüye çıkarak söz alan Başkan Orhan Torun, Yenişehir TSO üyelerinin talep ve önerilerini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya ileterek, üyelerin karşılaştığı sorunların çözümü için destek istedi. Bununla birlikte Başkan Torun bir müjde vererek, inşaatı devam eden YESAN Küçük Sanayi Sitesi içerisinde Kooperatif Yönetiminin ortak kararıyla bir jandarma karakolu oluşturulması gerektiği hususunu Bakan Yerlikaya’ya ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Paşa’ya ilettiğini, her ikisince de taleplerinin olumlu karşılandığını ve derhal işlemlere başlanması için Bakanlığın ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın ilgili birimlerine talimat verdiklerini belirterek, İlçemiz için hayırlı olmasını diledi.

Diğer Oda ve Borsa başkanlarının da kendi bölgelerindeki sorunları ve çözüm önerilerini paylaşması ile devam eden toplantı kapsamında, Bakan Yerlikaya, tüm katılımcıların dile getirdiği konuları dikkatle dinlediğini ve ilgili konular üzerinde çalışılacağını ifade ederek, toplantının verimli geçtiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO Başkanı Torun Bakan Yerlikaya İle Buluştu.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.