YEGAL Öğrencileri Ata’nın Huzurunda

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

anadolu-lisesi

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 42 kişilik bir grup, öğretmenleri, Mustafa Özer ve Ersoy Akgün’ün gözetiminde geçen hafta Anıtkabir’ ziyaret etti ve Atatürk’ün mozolesine çelenk sundu.

 İlk olarak 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesi bombalanan TBMM ziyaret eden öğrenciler, Meclis’te hasar oluşan yerlerin durumu ve Meclis’in Genel işleyişi ile ilgili olarak Genel Kurul Salonunda bilgi aldılar.

anadolu-1

Öğrencilerin ikinci adresi, Anıtkabir oldu. Burada, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnet, saygı ve sevgilerini sundular. Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi adına düzenlenen çelenk sunma töreninden sonra Md. Yrd. Mustafa Özer, Anıtkabir Özel Defterine “ Ulu Önder Atatürk, Bursa Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak huzurundayız. Cumhuriyeti emanet ettiğin gençler olarak daima yolunda yürüyeceğimize söz veriyoruz. Aziz hatıranın önünde saygıyla eğiliyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhun şad olsun.” yazarak imzaladı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Ulus’ta bulunan I.TBMM müzesi, II.TBMM müzesi ve Anadolu Medeniyetleri müzelerini ziyaret eden grup şehir turu ile geziyi tamamlayarak Yenişehir’e döndü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YEGAL Öğrencileri Ata’nın Huzurunda
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.