24 Kasım kutlamaları sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18-24 Kasım Öğretmenler Günü haftası nedeniyle hazırlanan kutlama programı devam ediyor. Geçen hafta kutlama etkinlikleri kapsamında, vefat eden öğretmenlerin kabirleri ziyaret edilirken hasta olan öğretmenler evlerinde ziyaret edildi. Yine şehit olan ve vefat eden öğretmenler için Hatuniye Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. Tüm öğretim kurumları bayrak ve dövizlerle süslendi. Okullarda duvar gazeteleri hazırlandı. Kutlama etkinlikleri hafta boyunca sürdü.

Kutlama etkinlikleri 24 Kasım günü, okullardaki yönetici ve öğretmenlerin katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreni saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunmasıyla tamamlandı.

Kutlama programı bugün tamamlanacak

Hazırlanan kutlama programı, bugün saat 15.30’da Koç Ortaokulu salonunda yapılacak törenle sona erecek. Anadolu İmam hatip Lisesi ile Sünnetçioğlu Ortaokulu tarafından hazırlanan program, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayacak. Açılış konuşmasını İlçe milli eğitim Müdürü Osman Şeker yapacak. Kaymakam Süleyman Yılmaz’ın konuşmasının ardından, programın “İçimizden biri” bölümünde meslekte kıdemli bir öğretmen Halil Öztürk’ün konuşması var. Kutlama programı, aday öğretmenlerin yemin töreni, öğrencilerin günün anlam ve önemiyle ilgili şiirleri ve “Öğrenci gözüyle öğretmenler” konulu video gösterisi var.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
24 Kasım kutlamaları sürüyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.