24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Kasım Öğretmenler Günü, Yenişehir'de de düzenlenen geniş kapsamlı bir dizi etkinlik ve programla kutlandı. Etkinliklere Kaymakam Mustafa Güney, Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Muharrem Taşçı, Belediye Başkanı Davut Aydın, siyasi partilerin temsilcileriyle öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde kutlama programı gerçekleştirildi.

İlhan Oğuz Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda konuşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz 24 Kasım, Millet Mekteplerinin açılışı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde “Başöğretmen” sıfatı alması vesilesiyle, 1981 yılından beri “Öğretmenler Günü” olarak kutlandığının altını çizdi ve ” öğretmenlik mesleği insanlık tarihinin en anlamlı ve en ölümsüz mesleğidir” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü anısına İlçe Orman Fidanlık Şefliği sorumluluğunda İlhan Oğuz Anadolu Lisesi bahçesine, Okul Yönetimi, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 24 adet fidan dikildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.