Açığa Almalar Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

123456 (1)

Yenişehir’de Görev Yapmış 4 Kaymakam, 2doktor, 6 Polis Memuru,1 Sağlık Personeli Ve 1 Veteriner Açığa Alındı. Açığa Alınan Kamu Personeli Sayısı 41 Oldu.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Türkiye çapında yaşanan açığa almalar Yenişehir’de de devam ediyor. Kaymakam Rahmi Köse’den sonra, Yenişehir’de Önceki dönemlerde görev yapan 3 kaymakam, Fatih Şahin, Samet Erçoşkun ve Süleyman Yılmaz da açığa alındı.

Bilindiği gibi Yenişehir’de Kaymakam Rahmi Köse ve Emniyet Müdürü Hacı Ömer Şen ile başlayan açığa almalar, Yenişehir Temel Lisesi’nin kapatılarak tüm öğretmenlerinin lisanslarının iptal edilmesinden sonra açığa almalar kamuya sıçramış ve 29 öğretmenin yanı sıra Yenişehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Abdullah Obut ve Anestezi Teknikeri görevlerinden uzaklaştırılmıştı.

Geçen hafta bunlara yenileri eklendi. Yenişehir 2 Nolu Yenimahalle Aile Sağlık Merkezi’nde görev yapan 3 doktordan 2’si açığa alınırken Yenişehir Devlet Hastanesi’nde çalışan 1 personel, Yenişehir Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 2 polis memuru ile Yenişehir Havalimanında görev yapan 4 polis memuru ve İlçe Tarım Müdürlüğünde görev yapan 1 veteriner açığa alındı. Böylece açığa alınan kamu personeli sayısı 41’e yükseldi.

Açığa alınanların durumlarının ne olacağı haklarında yapılacak soruşturma sonrasında belli olacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Açığa Almalar Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.