ADD’ nin Cumhuriyet Coşkusu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel Cumhuriyet yemeği, Umut Sitesi sosyal tesisinde büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

 Cumhuriyetin 90. Yılı nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı akşam yapılan coşkulu Cumhuriyet yemeği ile tamamlandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şubesi Cumhuriyet Yemeğinde Buluştu. Dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin Çakar’ın coşkulu sunumuyla başlayan yemek programı, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla sürdü.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşan dernek başkanı Hüseyin Şentürk, Cumhuriyet ve Cumhuriyet değerlerine atıf yaptığı coşkulu konuşması zaman zaman sloganlarla desteklendi. Şentürk, AKP’nin 2023 hedefleri olabilir. Bizim de 2014 ve 2019 hedeflerimiz var. AKP, 2019 geldiğinde tarihin sayfalarındaki yerini almış olacak. Atatürk ve onun emanetleri ilelebet yaşayacak. AKP iktidarında, yok edilmek istenen ne kadar değer varsa yeniden kazanılacak.” Dedi.

Konuşmasını, “ Karamsar değiliz. Umutsuz hiç değiliz. Mücadeleden kaçmadık, kaçmayacağız. Söz veriyor ve ant içiyoruz ki, Atatürk’ün kılavuzluğunda,  mücadeleye devam edeceğiz.” Diyerek sürdüren Şentürk, coşkumuzun kaynağı dediği 10. yıl marşına eşlik etti. Yemeğe katılan alabalık 10. Yıl marşıyla başladığı coştu, yemek süresince de bu coşku hiç eksik olmadı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADD’ nin Cumhuriyet Coşkusu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.