AKP’de aday adaylığı süreci tamamlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yenişehir AKP’de aday adaylığı başvuru sureci, 1 Kasım Cuma günü tamamlandı. İlçe başkanı Nazif Tuna’nın verdiği bilgiye göre Belediye başkanlığı için 7 başvuru yapıldı ve başvuru süreci tamamlandı. Bundan sonra Belediye başkanlığı için başvuru alınmayacak.

 

Diğer yandan, bu kural görevde olan belediye başkanlarını kapsamıyor. Halen görev yapan belediye başkanları 2 Aralık gününe kadar karar verecekler ve aday adayı olabilecekler. Belediye Başkanı Cingil, isterse 2 Aralık gününe kadar başvura bulunabilecek.

 

Tuna, Meclis üyelikleriyle ilgili de , “ Şu an itibariyle 70 kişi başvuru formu aldı. 35 başvuru yapıldı. Meclis üyelikleriyle ilgili olarak belirlenen süre uzatıldığı için bu sayılarda kaldı. Form alan arkadaşların başvuruda bulunacaklarını düşünüyorum” dedi.

 

Tuna; Kendisiyle ilgili bir soruyu cevaplandırırken ise belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu ancak ilçe başkanlığı görevinden istifa etmediğini belirtti. “Yeni bir karar gereği ilçe başkanları, aday adayı olmaları için ilçe başkanlığından istifa etmeleri gerekmiyor” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP’de aday adaylığı süreci tamamlandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.