Alo 188 Cenaze Servisi Köylere De Hizmet Verecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında vatandaşların acısını hafifletmek amacıyla başlattığı ve ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirilen ALO 188 Cenaze Servisi hizmetini köylere de vermeye başladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 06.12.2012 tarihli ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 sayılı Kanuna göre; 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinden sonra, Belediyemiz Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dâhil olacak ve ilçemize bağlı 61 köy, mahalle olarak Belediyemiz yetki ve sorumluluk alanına girecektir. Bu bağlamda 6360 sayılı Kanunun yayımı tarihinde yürürlüğe giren Geçici 1.Maddesinin 18. Fıkrasında; “Bu kanunun 1.Maddesinin birinci ve ikinci fıkrasında belirtilen illerdeki belediyeler yetkili organlarının kararıyla bu kanunla sorumluluk alanlarına dahil edilen yerleşim yerlerine yetkisi dahilindeki her türlü yatırım ve hizmeti götürebilir” hükmü gereğince ücretsiz cenaze hizmetlerini köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza da vermeye başladık” dedi.

Başkan Cingil sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yürütülen bu hizmetten bundan sonra köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da faydalanacak olmasının memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alo 188 Cenaze Servisi Köylere De Hizmet Verecek

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.