Yenişehir’de bayrak yürüyüşü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Türk Bayrağının indirilmesi, Yenişehir’de MHP ve Ülkü Ocakları’nın yaptığı basın açıklamasıyla protesto edildi. Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık basın açıklamasının ardından Derviş Eroğlu Bulvarı’na kadar yürüdü.

Atatürk Anıtı’nda başlayan protesto yürüyüşünde yüzlerce kişi, Türk Bayrağı açarak slogan attı. Grup adına basın açıklamasında bulunan MHP Yenişehir İlçe başkanı Celal Çekil, Diyarbakır’da yaşananları kınadı ve “Siyasi iktidarın bölücülerle yürüttüğü müzakerenin terörü durdurmadığı gibi teröristleri daha çok şımarttığı görülmüştür. Bayrağımız bağımsızlığımız simgesi olmanın yanı sıra bizim şeref ve namusumuzdur ” Dedi.

Açıklama özetle şöyle:

Siyasi iradenin teslimiyet politikaları, Damat Feritleri aratmayacak bir yola girmiş, bunu fırsat bilen hainler, bu cüreti göstermiştir. Artık ayağa kalkma zamanıdır. Yabancı hayranı, cepleri şişkin, dünyalık peşinde koşan sahte Müslümanlar, sahte milliyetçiler, gıyabı cenaze namazlarıyla kendilerini göstermeye çalışıp, iş şehitlerimize gelince sesiz kalan sahtekarlar, size sesleniyorum. Neredesiniz?

Yenişehir’in yağız delikanlıları, mert insanlar, sizler var oldukça değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bayrak namustur, namusumuza sahip çıkacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de bayrak yürüyüşü

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.