Altepe Çalışmaları Yerinde İnceledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geçen hafta Yenişehir’e geldi ve Demirboğa, Reşadiye asfalt çalışmasını, ilçe Buski Binasını ve Terziler sulama göleti alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Recep Altepe’yi Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Adnan Kamıl karşıladı. Çalışma alanlarında inceleme yapan Altepe basın mensuplarına yaptığı açıklamada. “Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçeler arasındaki Yenişehir’in sorunlarına artık daha rahat çözüm bulacağız. İlçedeki tüm eksiklere Büyükşehir’in eli değecektir. Artık sistem değişti. Yenişehir’in kalkınması konusunda Büyükşehir Belediyesi öncülüğü ve desteğinde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Artık daha fazla birlikte olacağız. Yalnız değilsiniz. Söz verdiğimiz gibi Yenişehir’in yanındayız. İlçede yerel değerlerimizi kullanacağız. Tarımda, hayvancılıkta, kırsalda, turizmde ve üretimde her alanda gelişme konusunda gereken neyse yapacağız. İl genelinde kalkınma Büyükşehirlerle ve güçlü yerel yönetimlerle oluyor. Bursa’da bir sıkıntı yok. Büyükşehir Belediyesi olarak biz zaten hazırız. Sizler de bundan sonra bizim bir parçamızsınız. Yapılması gereken ne varsa biz yapmaya hazırız.

Bu aşamada ilçemizin Demirboğa ve Reşadiye mahalleleri arasındaki 10 km’lik ayrıca Mahmudiye ve Karaamca mahallelerimizde yapılan 6 km’lik toplamda 16 km’lik asfaltlama çalışmalarımız halen devam etmektedir. Terziler mahallemizde seçimlerden önce büyük sorun olarak görülen sulama göledi çalışmalarını da derhal başlattık ve şu an için alt yapı çalışmaları bitti. En kısa zamanda sulama göledini, terziler ve civar mahallelerin kullanımına açacağız. Bu gölette yıllık 600 bin ton su vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak. Halkımız her şeyi görüyor, Kimin severek, idealist olarak ve samimi çalıştığını görüyor. Hem yerelde, hem genelde kalkınmayı hedefliyoruz. Yerel yönetimler olarak bize iş düşüyor. Belediye başkanları şehrin geleceğini hazırlıyor, şehre vizyon katıyor. Bursa olarak güçlü bir kentiz ve her sorunumuzu çözeriz. Bu kentin sıkıntılarının altına biz gireriz. Bu kentin içinden çıkan yerel yönetimler bu sorunları çözer. Türkiye’de yerel yönetimler konusunda önemli adımlar atılıyor. Yenişehir de Bursa ile birlikte kalkınacak.” dedi.

Daha sonra Basın mensuplarına bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik de yaptığı konuşmada “Çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte ilçe halkı tarafından beklenen bu güzel yatırımların en hızlı şekilde ilçemize kazandırılmasını görmek çok güzel bir duygu. Bundan sonraki süreçte de tüm yatırımlara hızlı ve süratli bir şekilde devam ederek vatandaşlarımız için gereken her çalışmayı Büyükşehirimiz ile birlikte yürüteceğiz.” dedi.

İlçemizde yeni açılan BUSKİ Binasındaki personeli de ziyaret eden Recep Altepe daha sonra Yenişehir’den ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altepe Çalışmaları Yerinde İnceledi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.