Başkan Aydın Verdiği Sözü Tuttu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılında evini/odasını/balkonu süsleyen çocuklar Belediye Başkanı Davut Aydın’dan hediyelerini aldılar.

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüsü salgını sebebiyle tedbir amaçlı olarak 16 Mart 2020 tarihinden bu yana okulların kapanması ve çocukların sokağa çıkmalarının yasaklanmasıyla birlikte evlerde kutlandı.

Uzun bir süre evlerinde uzaktan eğitimlerine devam eden ve dışarıya çıkamayan çocuklarımızı düşünen Belediye Başkanı Davut Aydın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılında evinde/odasında en güzel süsleme yapan ve fotoğrafını Alo Whatsapp (05497731616) Hattımıza atan öğrencilerimize sürpriz hediyeler vereceğimizi söylemiştik. Çok şükür sözümüzü tuttuk ve bize fotoğraflarını gönderen tüm çocuklarımıza satranç takımı hediye ettik. Küçük yüreklerin gözlerinde büyük mutluluğa şahit olmak en büyük armağandır bizlere. Onlar sözünü tuttu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını evlerini süsleyerek kutladı biz de hediyelerini verdik” dedi.

Belediyemiz Alo Whatsapp Hattına Evde Bayram Var sloganıyla açılan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılında evini/odasını süsleyen 508 çocuk fotoğraf gönderdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın Verdiği Sözü Tuttu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.