Başkan Çelik Muhtarlarla Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_6215 (Custom)

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, geçen hafta Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen bir öğle yemeğinde Muhtarlarla bir araya geldi. Kaymakam Rahmi Köse’nin de katıldığı yemeğin, açılış konuşmasını yapan Başkan Çelik yaptı ve amacın, Muhtarların taleplerini görüşmek ve kurumlar arası kaynaşmanın sağlanması olduğu belirtildi.

Başkan Çelik, muhtarların, davetine icabet etmeleri sebebiyle memnuniyetini dile getirerek başladığı konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Biz ne kadar kendi iç bünyemizde çalışırsak çalışalım, sizlerle, bir bütünlüğü ve birlikteliği ortaya koyamadığımız sürece bu çalışmamızın bir anlamı olmaz. Bizler, hiçbir zaman, herhangi bir mahalle muhtarımızın önceliğini, ön plana çıkarmadık. Hiçbir arkadaşımızla ilgili, seni yatırım programına alamayız demedik. Hiçbir mahalle muhtarımızın karşısında olmadık. Bizim için önemli olan insan olmak ve insanımızın yaşamış olduğu mahallelere, hizmeti aynı koşullarda götürmektir.

Bazı yerlerde, hizmet anlamında gecikmeler yaşanmış olabilir. Ama şu bir gerçek, yıllarca birikmiş olan bazı yatırımların tamamlanması, hamdolsun ki bizlerle nasip oldu. Bizlerde, ilk günkü aşkla, Kaymakamlığımızla, İlçe Teşkilatımızla, tüm birimlerimizle ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte, hedefe kilitlenmek suretiyle nihai noktaya doğru adım adım yürüyoruz.

Baktığımızda 2 yıllık süreç geride kaldı, ancak ilçe merkezimiz hariç, 61 mahallemizin ihtiyaçlarının % 75 nispetinde neticelendiğini biliyoruz. Geride kalan kısmı ile de ilgili görev süremizin sonuna kadar, inşallah tamamlama azmi içerisindeyiz.

Sevgili arkadaşlar, Devletimizin devamlılığı esastır. Bugün bu makamlarda bizler varız, bizden sonra bu makamlara gelecek olan arkadaşlarımız da bizden sonra, bu çalışmaları devam ettireceklerdir.

Dönem dönem bazı konularla ilgili iç bünyemizde bazı çekişmeler yaşanmış ya da bazı söylentiler çıkmış olabilir. Bu benimle ilgili de olabilir, Muhtarlar Derneği Başkanımızla ilgili olabilir, Kaymakamlığımızla ilgili olabilir, İlçe Başkanımızla ilgili olabilir, Başkan Yardımcımla ilgili olabilir. Sizden ricam, bu tür meselelerde konuyu bir başka arkadaşımızla paylaşmak yerine, muhatabıyla bire bir görüşmenizde yarar olduğu kanaatindeyim. Fitneye hiçbir zaman ve hiçbir yerde meydan vermememiz gerekiyor.

Bizler herhangi bir mahalle muhtarımızın başına bir şey gelmesini ya da bir talebini geri çevirmeyi asla istemeyiz. İşte bu düşüncelerle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizler, sizlerin, tek vücut olarak hep bir arada olmanızı canı gönülden arzu ediyoruz. İnşallah bu birlikteliğimizi hiçbir kurum, kuruluş ve düşünce değiştiremeyecek. Bizler, problemlerin çözümü konusunda birbirimizin arkasında durduğumuzda ve birbirimizi sevdiğimizde başaramayacağımız, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problem yoktur arkadaşlar. İşler yürür, önemli olan kalp kırmadan bu çalışmaları yürütebilmektir. Bu tür birlikteliğimizin, bilgi paylaşımı ile iş programlarımızı görüşebilmemiz konusunda dönem dönem bir araya tekrar gelebilme düşüncesiyle katılımlarınızdan dolayı, hem Kaymakamlığımız adına, hem Belediyemiz hem de İlçe Teşkilatımız adına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

IMG_6263 (Custom)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Muhtarlarla Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.