Yenişehirli fırıncılar dernek kurdu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de, Fırıncılar ve Unlu Mamuller İmalatçıları Derneği kuruldu. Derneğin kurucu başkanı Mehmet Demira, şu anda faal 22 üyeleri bulunduğunu belirterek, “Bu üyeler fırıncılık, simitçilik, pastanecilik, yufkacılık ve benzeri unlu mamuller alanında faaliyet gösterecek” dedi.

Sözlerine, “Derneğimiz, esnaf ve çalışanlarının mesleki ve teknik ihtiyaçlarını karşılamak, faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmelerini ve eğitimlerini sağlamak, meslek mensuplarının birbirleriyle ve halkımız ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni tesis etmek, meselelerimizi yetkililere iletmek maksadıyla kurulmuştur.”devam eden Demira,  Personelin insan sağlını daha fazla dikkate alması ve hijyenik ortamlar oluşturulması için personele, çeşitli eğitim seminerlerinin vereceğini ifade etti.

Demira, Üye iş yerlerinin dernek tarafından denetlenmesini sağlayacaklarını,  İlçedeki sosyal projeleri destekleyeceklerini, halktan gelecek talep ve şikayetlerin süratle değerlendirip neticelendireceğini anlattı.

Fırıncılar ve Unlu Mamuller İmalatçıları Derneği kurucu yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Mehmet Demira, Cihan Köyçay, Mustafa Meriç, Murat Keleşler, Mevlüd Ağalar, Oğuz Kağan Demira ve Vedat Rençber.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehirli fırıncılar dernek kurdu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.