Belediye Başkanı Çelik; ”Bu Dönem Yenişehir Konuşulacak”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Danışma Kurulu toplantısına, geçen hafta han düğün salonunda yapıldı. Toplantıya, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Başkan Süleyman Çelik, AK Parti İl Başkanvekili Ali Yılmaz, İlçe Koordinatörü Arif Kurtulmuş, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Adnan Kamıl, eski Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Büyük ilgi gören slayt gösterisinin ardından konuşan  İlçe Başkanı Adnan Kamıl, AK partinin Yenişehir’de bu noktaya nasıl geldiğini, şuandaki mevcut durumu, çalışmaların aynı süratle devam edeceğini, tüm mesailerini Yenişehir için harcayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise konuşmasına Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerini anarak başladı ve  “kardeşlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.” Dedi.

Gösterdikleri başarının nedenini  “inanç ve bu teşkilat” şeklinde özetleyen Çelik, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili hazır olduklarını belirtti ve “İnşallah teşkilatımızla birlikte, değerli il yöneticilerimizle birlikte, değerli Milletvekillerimizle birlikte, çok kıymetli Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç’la birlikte, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte destanlar yazmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Çelik konuşmasını şöyle sürdürdü:

Aziz Dostlarım; Türkiye, merkezi hükümetimizle birlikte gerçekten büyük hizmetler yapıyor. Her alanda büyük gelişmeler var. Ülkemiz istikrarın ve güveninin sembolü haline geldi. Ve bu şekliyle ülkemizde, eğitim alanından sağlık alanına, sanayiden turizme ve ulaşıma kadar büyük destanlar yazılıyor. Bunun yanında yerel yönetimlerde de aynı şevkle, aynı hızla çalışmalarımız devam ediyor. Gece gündüz şehrimiz için çalışıyoruz.

Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ve tüm ekibimizle birlikte halkımızın isteği doğrultusunda, onları mutlu etmek için, şehrimizi marka kent yapmak için ve Yenişehir’imizin bir adım önde olması için canla başla çalışıyoruz. Bir tek sevdamız, bir tek aşkımız var. O da, Yenişehir’e ve Yenişehirlilere en güzel hizmeti sunmak. Bu konuda arkadaşlarımızla mesai mefhumu tanımıyoruz.

Çünkü Yenişehir’imiz için ne kadar iş yapsak azdır diye değerlendiriyoruz. Kentimizi geliştirecek, ilçemizi 2023 vizyonuna hazırlayacak tüm adımları cesaretle ve kararlılıkla atıyoruz. Bu adımları atarken de, Teşkilatımızla, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla koordineli bir şekilde çalışmaya gayret ediyoruz. İnşallah şehrimiz yapılan çalışmalarımızla hızlı bir şekilde kabuk değiştirecek.

Şimdi diyoruz ki; bu dönem Yenişehir konuşulacak. Her şeyiyle, teşkilatıyla, hayata geçirilen projeleriyle, yönetimiyle, yaşam alanlarıyla, hizmet anlayışıyla Yenişehir konuşulacak. Kentimiz inşallah örnek alınacak seviyelere çıkacak. Sizler bu desteği verdiğiniz müddetçe inşallah şehrimiz her zaman en yukarılarda olacak.

Değerli dostlarım; Yaptığımız işlerde, büyük küçük iş ayrımı yapmıyoruz. Tüm konularda aktif olarak faaliyetler göstermekteyiz. Halkımızın beklentisi olan her şeye ulaşmak gayesindeyiz. Halkımızın içinde olan, her soruna birebir ulaşma gayretinde olan bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Bizden en büyük beklentinin bu olduğunu biliyoruz. Biz de bu beklentiyi en güzel şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Ve tüm çalışmalarımızı, en açık ve şeffaf bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda halkımızın kafasında asla soru işareti bırakmadan çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Halkımız, bize bu anlamda güveniyor, bizler de halkımızın güvenini boşa çıkartmayacağız. Bu şekilde yaptığımız ve yapacağımız uygulamalarda, bunları lafta değil uygulamalarımızda gerçekleştiriyoruz. Aklınıza gelebilecek tüm çalışmalarda, en ince detayına kadar, en uygun fiyatı politikası ve en güvenilir firmalarla çalışarak ilçe halkımızın menfaatini kolluyoruz. Yenişehir’in delikli kuruşuna sahip çıkıyoruz. Bu şeffaflığın yanında katılımcı bir yönetim sergiliyoruz. Hangi görüşte olursa olsun, hangi siyasi partide olursa olsun, hangi sivil toplum kuruluşunda olursa olsun, Yenişehir’in geleceğine katkı sağlayacak tüm arkadaşlarımıza kapılarımızı açtık, görüşüyoruz ve fikirlerini alıyoruz.

Değerli Dostlar bununla beraber; İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz bünyesinde planlama çalışmalarımız, Fen İşleri Müdürlüğümüz kapsamında alt yapı çalışmalarımız, Zabıta Müdürlüğümüzce şehrimizin düzeni, halkımızın huzuru ve sağlığını koruma çalışmalarımız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce, ilmi, tarihi, eğitici ve sanata yönelik, kültürel etkinlik çalışmalarımız, Gıda bankası yardımlaşama derneğimize teknik destek sağlayarak, ihtiyaç sahiplerinin tespiti, sıcak yemek dağıtımı, yardıma muhtaç ailelere destek olma çalışmalarımız, İlçemizde bulunan zihinsel engelliler ve diyaliz hastalarının haftada üç gün evlerinden alınıp refakatçileri ile birlikte tedavi gördükleri sağlık merkezlerine ücretsiz olarak götürülüp tedavi sonrası tekrar evlerine ulaşımlarının sağlanması çalışmalarımız, Halkımızın ürettiği el emeği ürünlerin satışının sağlandığı merkezlerde koordinasyonun sağlanması çalışmalarımız, Spor Hizmetleri İşletme Müdürlüğümüzce sportif faaliyetler düzenlenmesi ve spor tesislerimizin kontrolünün sağlanması çalışmalarımız, Mali Hizmetler Müdürlüğümüzce belediyemizin stratejik plan ve performans programının hazırlanması çalışmalarımız, Yazı İşleri Müdürlüğümüzce Belediyemizin tüm yazışmalarının sağlanması, Yenişehir Ekmek Sanayi Şirketimiz marifeti ile unlu mamulleri, halkımızın kaliteli ve ekonomik olarak tedarik edebilmesinin sağlanması çalışmalarımız, Yenişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzce sanayicilerimizin iştiraki ve yeni iş istihdam alanlarının oluşması çalışmalarımız ile ilçe halkımızın, tüm yaşam koşullarını kolaylaştıracak nitelikte uğraş vermekteyiz.

Değerli arkadaşlarım; Ülkemiz, Bursa’mız ve şehrimiz hızlı bir şekilde gelişiyor, gelişmeye devam edecek. İnşallah hükümetimizle bu kalkınma hızlı bir şekilde sürecek.

Bizler bu şevkle, bu heyecanla el ele, kol kola çalıştığımız müddetçe, birbirimizin arkasında durduğumuz, birbirimizle kucaklaştığımız müddetçe inşallah destanlar yazmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da bu çalışmaları gerçekleştirecek kadrolar bu kadrolardır diyor, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Başkanı Çelik; ”Bu Dönem Yenişehir Konuşulacak”

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.