İlköğretim Haftası Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ilkogretim-haftasi

2016-2017 Eğitim – Öğretim Yılı İlköğretim Haftası; Kaymakam Abdullah Çiftçi, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Bural Dural, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İrfan Karakuş, kurum amirleri ile şube ve okul müdürlerinin katılımıyla İlçemiz Aydoğdubey İlkokulunda düzenlenen program eşliğinde gerçekleştirildi.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan İlköğretim Haftası’nda konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İrfan Karakuş, 2016-2016 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olması dileklerini iletirken, Kaymakam Abdullah Çiftçi yaptığı konuşmada, yaşadığımız süreçte insan yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığını belirtti ve milli bir nesil yetiştirme konusunda herkese görev düştüğünü söyledi. Güçlü bir devletin önemine de değinen Kaymakam Çiftçi, aksi halde malımızın, canımızın ve namusumuzun güvende sayılmayacağını ifade etti.

Kendisinin çocukların eğitimi, iyi yetiştirilmesi noktasında öğretmenlerin emrinde olacağını belirten Kaymakam Çiftçi, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Törenin sonunda öğrenciler, konuklara çiçek verirken Kaymakam Çiftçi, öğrencilere ilk dersi, okul bahçesine kurulan tahtada verdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlköğretim Haftası Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.