Yenişehir MHP:Havaalanı Girişimleri ses getirdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe teşkilatı, Yenişehir havaalanı ile ilgili girişimlerinin ses getirdiğini belirtti. Yapılan açıklamada, önceki hafta yapılan basın açıklamasına vurgu yapıldı ve bu açıklama ve sonrasındaki girişimlerin ses getirdiği ifade edildi.

Açıklama şöyle:

Yenişehir Belediyesi meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Basın Toplantısı’nda Yenişehir Havaalanı’nın içler acısı durumu kamuoyu ile paylaşılmıştı. Bunun yanında Büyükşehir Belediye Başkanı’nın; “Yunuseli Havaalanı hizmete açıyoruz, ulusal ve uluslararası uçuşlar bundan sonra buradan yapılabilecek.” sözleri Yenişehir’de büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı ile karşılandığını kamuoyu paylaşmıştık. Bu haber den sonra özellikle Bursa’dan telefon ile arayan birçok sanayici ve işadamı bizlere destek verdiklerini belirttiler.

Bursa’da büyük yankı bulan bu haber sonrasında en büyük destek kentimiz iş dünyasının başında bulunan ve Bursa’nın Ticaretine yön veren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Burkay’dan geldi.

Bursa Ticaret ve SAnayi Odası’nın Eylül ayı meclis Toplantısı’nda Yenişehir Havaalanı’nın özellikle gündeme getiren Burkay; “Yurtdışına bir fuar organizasyonu gerçekleştirdik, uçağı doldurabilir miyiz endişesi yaşarken uçağın kapasitesinin çok üstünde bir taleple karşılaştık. Arzumuz yurtdışında ki tüm fuar etkinliklerimizin tamamında Yenişehir’den dolu uçak kaldırmak ve Havaalanı’nı Bursa iş dünyasına kazandırmak” dedi.

Sözlerine yine Yenişehir Havaalanı ile devam eden BTSO Başkanı Burkay; “Yenişehir’den yolculuk yapan firmalarımızdan çok iyi geri dönüşler alıyoruz. İstanbul’daki 5-6 saatlik kargaşa ortamının içine girmeden yarım saat içerisinde evlerine ulaşıyorlar. Yenişehir Havaalanı’nı daha aktif hale getirmek istiyoruz. Biz Bursa’yı sadece üretimde, ticarette, hizmet sektöründe ya da turizmde merkez yapmak istiyorsak Yenişehir Havaalanı’nı daha kullanılabilir hale getirmek durumundayız. Daha ilk yılımızda iki seyahatimizde uçağı tam doldurarak gerçekleştirdik.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP:Havaalanı Girişimleri ses getirdi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.