Bursa Tarım Fuarı Sona Erdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

fuarTarım ve Hayvancılık Sektörünü buluşturan Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları fuarı 13 Ekim Pazartesi günü açıldı. 17 Ekim Cumartesi gününe kadar açık kalan Fuarı Yenişehirli çok sayıda üretici gezdi.

Yenişehir Ziraat Odası’nın temin ettiği araçlarla fuara giden vatandaşların yanı sıra kendi imkanlarıyla fuarı gezen çok sayıda üretici, fuardan, üretim esnasında kullandığı birçok yeni ekipmanı tanıma fırsatı buldu. 24 ülkeden 459 firmaya ev sahipliği yapan Fuarın, 300 bine yakın ziyaretçiyi ağırladığı tahmin ediliyor.
Bu fuar ile çiftçilerin ve mekanizasyon ekipmanları, zirai donanımlar, hayvancılık ekipmanları alım satımı yapan kurum yetkililerinin fuar katılımcısı firmalar ile iş bağlantısı kurmaları sağlandı.
Geçen yıl düzenlenen Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, 25 ülkeden 526 firma ve firma temsilciliğinin katılmış, 268 bin 125 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı. Yine geçen yıl ki fuarda, ziyarete açık olduğu günlerde katılımcı firmalarımızın yaptığı yaklaşık 500 milyon TL tutarındaki satış gerçekleşmiş ve sektöre büyük moral vermişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa Tarım Fuarı Sona Erdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.