Çelebi Köy Konağı Hizmete Açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

img_1167-custom

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yenişehir’in Çelebi Mallesi’nde  İnşa Edilen Mahalle Konağı, geçen hizmete Açıldı. Açılış törenine, Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi, BBB Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve ilçe teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve temsilcileri, muhtarlar, ilçe protokolü, ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan Çelebi Mahallesi Köy Konağı Ve Çok Amaçlı Hizmet Binası Köy içerisinde 2 adet kahvehane, muhtarlık odası, çok amaçlı düğün salonu, doktor odası, sağlık ocağı ve kooperatif binasının bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik kürsüye gelerek yaptığı konuşmasında, 1 kat olarak planlanan fakat sonrasında 2 kata çıkartılan ve son halini alan bu tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. 61 Mahallemizde olması gereken tesise Çelebi Mahallesinin de sahip olmasının önemine değinen Başkan Süleyman Çelik, Çelebi Mahallesi Köy Konağı Ve Çok Amaçlı Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Törende konuşan Kaymak Çiftçi de konuşmasında “Kısa süre geçmesine rağmen Büyükşehir’in çalışmalarıyla ilçede alt yapı ve kanalizasyon sorunu kalmadı. Son yapılan bu eser de cabası oldu. Bizim hükümet konağımızdan bile daha güzel görünüyor. Başta Başkan Altepe olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Doğru projeyi seçerek, Büyükşehir’in imkanlarından yararlanmalıyız” dedi.

Programda son olarak BBB Başkanı Recep Altepe ve Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi birer konuşma gerçekleştirdiler. Çelebi Mahallesi Köy Konağı Ve Çok Amaçlı Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulunmalarının ardından protokol eşliğinde tesisin açılışı yapıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çelebi Köy Konağı Hizmete Açıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.