CHP ekibi hasar tespiti yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta, Yenişehir’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı köylerde ekili araziler ve bahçeleri sular altında kaldı. Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, yağışlardan en çok etkilenen Marmaracık ve Koyunhisar Mahallelerini ziyaret etti. Muhtarlarla birlikte zarar gören arazilerde incelemelerde bulundu. CHP heyeti hasar tespiti yaptı.

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Deniz Dörtkardeş, beraberindeki bir heyetle birlikte, yoğun yağış nedeniyle ekili alanlarda oluşan hasarları görmek amacıyla mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyarete katılan, Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Orhan Sarıbal ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve üreticilerden bilgi alarak hasar gören arazileri incelediler.

CHP İlçe Başkanı Deniz Dörtkardeş ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Ani başlayan aşırı yağış sonrası oluşan hasar ile ilgili muhtarlarımız ve çiftçilerimizle görüşüp gerekli bilgileri aldık. Çiftçimizin ve üreticimizin her zaman olduğu gibi bugünde yanlarındayız. Tarım konusunda alanında ülkemize örnek olmuş kıymetli vekilimiz Orhan Sarıbal ve İlçe Tarım Müdürümüz Mehmet Akın ile birlikte çiftçilerimiz ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak çiftçilerimiz ve üreticimiz için üstümüze düşen sorumluluğu yerine getireceğiz.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP ekibi hasar tespiti yaptı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.