CHP Yenişehir İlçe Başkanı Sert: Ziyaretlerimiz Sürecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert ve yönetim kurumu üyeleri geçen hafta Yenişehir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP’lilerin ilk durağı geçtiğimiz ay içinde genel kurulunu gerçekleştirilen Yenişehir Yardım Sevenler Derneği oldu.

Burada dernek başkanı Hatice Bilgiç ve dernek yöneticileri ile bir araya gelen CHP’li heyet, ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şubesini ziyaret ettiler.

CHP olarak her kesimle görüşmelerini sürdürdüklerini belirten İlçe Başkanı Nejdet Sert, ‘Amacımız Yenişehir’in sorunlarını kaynaklarından tespit edip birlikte çözüm yolu aramak. Bu amaçla sürekli STK’lara ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yenişehir’in geleceği için ciddi çalışmalarımız var. Biz Yenişehir’in iyi yönetilmediğini, gerek yerel ve gerekse genel anlamda hizmet alamadığını belirtiyoruz. Buna karşın bizim neler yapacağımızı konuşuyoruz insanlarla. Yenişehir’i hak ettiği yere getirmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz ve her kesimin fikirlerine ihtiyacımız var. 2019 yılında yapılacak yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarımıza çok önceden başladık. İnşallah CHP’li bir belediyenin Yenişehir’i nerelere getireceğini hep birlikte göreceğiz. Yaptığımız ziyaretlerde bizlere gösterilen ilgiye de teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Yenişehir İlçe Başkanı Sert: Ziyaretlerimiz Sürecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.